Rólunk

Dr. Vályi Ákos ügyvéd vagyok. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen diplomáztam majd kis- és középméretű, nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi irodákban szereztem szakmai gyakorlatot.

A Vályi Ügyvédi Iroda 2009-ben alakult és szakterületein rugalmas, ügyfélközpontú, komplex támogatást nyújt megbízói törekvéseihez. A külsőségek helyett a belső tartalmat, kiemelten pedig a megbízhatóságot tartjuk igazi értéknek. A kis irodaméret személyesebb kapcsolatokat, jobb odafigyelést és alacsonyabb ügyvédi díjakat eredményez.

Működésünk eddigi évei során értékes tapasztalatokat szereztünk az ügyfelekkel történő kooperáció legkülönfélébb módozatairól. Dolgoztunk multicégek szinte belső jogi osztályaként, tanácsadóként szoros együttműködésben, multinacionális cégek és hazai kisvállalkozások állandó partnereként. Eredményesen működünk együtt a vezetőség mellett a HR, értékesítési, termelési és különféle jogi területekkel is. Ismerjük a munkamódszereket és mentalitást, tudunk alkalmazkodni. Évek óta segítjük állandó megbízóinkat adott jogi területeken és működünk eseti jelleggel is, legyen az egyetlen lényegre törő tanácsadás („Végre, értem!”), vagy egyszeri komplex tranzakció. Állandó és visszatérő ügyfeleink igazolás számunkra az elégedettségükre.

Amennyiben az jogilag járható, pragmatikusan az egyszerűbb és gyorsabb utat választjuk; szeretünk kéznél és nem útban lenni. Célunk és eszközünk a hatékonyság. A kapcsolattartás személyes avagy telefonos, illetve online jellege Ügyfeleink igényeihez igazodik. Örülünk, ha segíthetünk!

Prominens könyvelési-bérszámfejtési és könyvvizsgáló társaságokkal működünk együtt, elősegítve, hogy az általunk képviselt társaságok leküzdhessék életük üzleti, gazdasági kihívásait és jogszerűen érjék el növekedésük sarokköveit. Együttműködések révén még átfogóbb, adózási és számviteli támogatást tudunk nyújtani. Szakmai igényességünk, fiatalos hozzáállásunk és üzleti felfogásunk segíteni fogja az Önök üzletmenetét is.

Szolgáltatásaink nyújtása során figyelemmel vagyunk arra, hogy mindig közvetlenek és közérthetőek, megbízhatók és szavahihetők, valamint megfizethetőek legyünk, Önök pedig jogilag biztonságos megoldásokból profitálhatnak.

Magyarul és angolul egyaránt rendelkezésre állunk.

Önöknek miben segíthetünk?

© Vályi Ügyvédi Iroda - 2024
Ezt a honlapot a Vályi Ügyvédi Iroda (1095 Budapest, Boráros tér 7. 3. lph. 4. em. 8.), a Budapesti Ügyvédi Kamaránál bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.mük.hu honlapon találhatóak.

Minden jog fenntartva. © 2024 Vályi Ügyvédi Iroda
design: Moles Béla
Tegye fel kérdését!